Goedkoopste Crematie van Apeldoorn

Respectvol en waardig, zo wenst iedereen zijn afscheid. Wij realiseren een passende crematie, tegen een vaste (lage) prijsstelling, voor elk budget. Ook al is de crematie nog zo eenvoudig, bij ons is het altijd stijlvol. Dat kan alleen omdat we persoonlijk betrokken zijn. Bekijk onze pakketten online, de crematie regelen we uiteraard in overleg telefonisch of persoonlijk, waar u wilt. Bel gerust, we zijn er 24/7.

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.3
4.5
205 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 97 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1394 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
10
5
Zeer respectvolle geholpen
Vanaf dat me moeder was overleden tot aan de uitvaart is alles zo goed en duidelijk geregeld. Professionele en zeer respectvolle medewerkers die er voor zorgen dat alles in goede banen loopt in een heel verdrietige periode.Thea van Veenschoten heeft ons zo goed gesteund echt een topper. Net als de mensen die me moeder hebben gekoelt en hebben opgehaald alleen maar respect voor. Ik zou hun echt aanraden. Super bedankt voor alles
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
24-06-2022 Stephanie Aalbers, LELYSTAD
10
5
Van begin tot eind zo respectvol en goed geregeld.
Vanaf het ophalen van mijn vader tot de uitvaart is alles zo goed en duidelijk geregeld. Professionele en zeer respectvolle medewerkers die er voor zorgen dat alles in goede banen loopt in een heel verdrietige periode.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
17-06-2022 Guido , Hoorn
10
5
Eerlijk, betrouwbaar, betaalbaar top service en aan te raden
Uitstekend Top uitvaart goede ervaring gehad. Zij zouden eigenlijk meer dan 5 sterren verdienen. Iedereen aan te raden. Eerlijk, betrouwbaar, betaalbaar top service.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
11-06-2022 Willem Tukker, ROTTERDAM
10
5
Goede voorlichting
Ben bijzonder prettig geholpen. Meedenken met wat goed bij de crematie past. Anita een duidelijk verhaal heeft. Niets opdringt en rekening houden met mijn budget.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
30-05-2022 Margriet Keeman, Den Haag
10
5
Betrouwbaar, zoals verwacht.
Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Uitvaart 24. Na een prettig gesprek met Thea van Veenschoten, waarbij haar hoge betrokkenheid en empathisch vermogen opvielen werden alle zaken, zoals muziek, fotopresentatie en rouwkaarten tot in detail en professioneel geregeld. We kijken daardoor terug op een emotionele, maar prachtige plechtigheid. Daarnaast werd alles ook nog eens geregeld voor een eerlijke prijs.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 5
Deskundigheid 5
24-05-2022 Henny, Lelystad
9
4.5
Een snelle en zorgvuldige dienstverlening.
Kosten zijn transparant weergegeven op de website en er komen geen onverwachte kosten achteraf bij. Uitvaart 24 is s'avonds goed bereikbaar en komt direct is actie bij het onverwacht overlijden van mijn vader in de avond.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
24-05-2022 Loes Willemsen, Driebergen
10
5
Respectvolle mooie uitvaart (crematie)
Alles is goed verlopen, de voorbereidingen waren fijn, ook het contact met uitvaart 24, zowel het uitvaartcentrum. goed uitgevoerd met respect en rust.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
20-05-2022 APE Jansen, Wateringen
10
5
Fijne en een goede begeleiding
Wij zijn fijn geholpen en ondersteunt en zijn zeer tevreden over de uitvaart van mijn moeder
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
20-05-2022 Yolanda boers, Barendrecht
9
4.5
Helder en duidelijk
Mijn ervaring was zeer positief. Ze hebben alles goed geregeld .
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
20-05-2022 Alex, Lelystad
10
5
Met heel veel zorg
Wij hebben ondanks ons verdriet een mooi zorgeloos afscheid gehad.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
20-05-2022 Sandra de Boer, Zaandam

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews